22 Temmuz 2014 Salı

Güzeller güzeli Sanaya İrani hakkında :))


Merhaba arkadaşalar! Yine yazıyorum ama bu sefer farklı bişey yazıyorum. Konu Sanaya İrani. Oyunculuğuna, kendisine, güzelliğine hayran olduğum Sanaya İrani. İlk defa colors tv`de yayınlanan İss pyaar ko kya naam doon? dizisinde gördüyüm ve hayran olduğum, bu ne tatlılık, bu ne şirinlik, bu ne güzellik dedirten Sanaya İrani. Önce Sanaya İrani`ni resimlerden tanıyalım bakalım...



 

Şimdiyse Sanaya İrani hakkında.. Sanaya İrani 1983 yılında Eylül ayının 17`i Mumbayda doğmuş ve galiba orda büyümüş. 31 yaşında ama hiç o yaşda olduğunu göstermiyor. Altdaki resim Sanayanın küçüklüyü. ( çok şirinmiş)


Bu da babasıyla birlikde çekdiyi resim


Model olarak başlamış kariyerine. 2006 yılında meşur Fanaa (benim en sevdiyim film) filmine çekilmiş. Başrol oyuncusu Kajolun arkadaşı olarak.




Sonra 2007 yılında Cadet Sameera Shroff ismiyle ilk dizisi Left Right Left çekilir. 2008 yılında galiba konuk oyuncu olarak Radhaa Ki Betiyaan Kuch Kar Dighayengi dizisine çekilir. Yine aynı yılda Miley Jab Hum Tum dizisine Gunjan Bhushan karakteriyle çekilir ve bu dizi iki yıl sürer 2010 yılında biter. 1 yıl aradan sonra Sanaya İrani 2011 yılında meşur İss pyaar ko kya naam doon? dizisine Khushi Kumari Gupta Singh Raizada olarak çekilir ve bu diziyle yıldızı parlar.Bu dizide iki yıl sürer ve 2012 yılında final yapar. Iss pyaar ko kya naam doon dizisinden kareler













 







Daha sonra Sanaya 2013 yılında Chhanchhan ve Lakshmi isimli yeni dizilere çekilirben derim ki, bu diziler İPKKND kadar başarılı olamaz. En sondaysa 2014 yılında Sanaya Rangrasiya isimli diziye çekildi ve dizi şuan devam etmekdedir. Dizide Sanaya Parvati Rudra Pravat Ranwat isimli karakteri canlandırmakdadır. 

SANAYA İRANİ OYUNCULUĞU:


Tek bir deyişl bu kadının oyunculuğuna hayranım. İster üzülmek sahneleri olsun, ister sevinç sahneleri olsun çok çok başarıyla oynuyor. Belki de bu yüzden sevilen oyuncular sırasında. Hele ağlamak sahneleri dehşet. Kızı sulugöz mü ne? Çok kolaylıkla ağlaya biliyor. Tr altyazılı olan dizilerine baksanız ne demek istediyimi anlarsınız. İncinicek bişey oldumu o dakika ağlamaya başlar, birazcık sevinsin o an gözleri doluyor. Hayranım bu kadının oyunculuğuna..



SANAYA İRANİ DANSLARI:


Sanaya İraninin dansları desen o başka bir alem :D Hele İPKKND`deki o tavuk dansı Allahım harikaydı yaa :D 

Tavuk dansları :D 


SANAYA İRANİ GÜZELLİYİ:


Sanaya İrani çok güzel bir oyuncu. Özellikle de gözleri. O gözler yok mu... Gözlerine hayranım :D


Ayrıca Sanaya İrani sıfır beden. 45 kilo. Paylaşdığım gifde dikkat edersiniz sıfır beden Sanaya.


Bir tek burnu iyi deyil bence :)) Ama estetik falan da yok. Tamamen doğal güzellik. Şimdiki zamanda bir çok oyuncular estetik güzeli ama Sanaya da doğal güzellik bu yüzden de ayrı bir seviyorum onu.  Neyse çok konuşdum ben yine :)) Aşağıda son olarak dizilerinin falan giflerini ve resimlerini paylaşıcam. Okuduğunuz için teşekkürler :))













































4 yorum:

  1. Bütün yazdıklarına katılıyorum kushi ji yi çok özlüyorum

    YanıtlaSil
  2. Supppeerr bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil