6 Temmuz 2014 Pazar

✰..❀ You're all surrounded ✰..❀


Yine harika bir dizi buldum arkadaşlar. Hikaye Seulda Gangnam polis merkezinde yaşanıyor. 4 çaylak dedektiv ve onların Takım Lideri olan Seo Pan Suk arasında geçen aksiyonlu, romantik, komedi tarzında bir dizi. Aksiyon sevmeye bilirsiniz ama yine de kaçırmayın derim. Hele Lee Seung Gi`nin performansına bayılacaksınız..

Adı: You`re all surrounded
Yıl: 2014
Tür: Aksiyon, Romantik, Komedi
Bölüm: 20 (dizi devam ediyor.)

FRAGMAN:




Eun Dae Gu (asıl kimliyi Kim Ji Young) (Lee Seung Gi) çocukken annesini gözünün karşısında öldürmüşler. O günden sonra herşey onun için bitmişdir. Artık Ji Young hayatına tek maksad için devam ediyordur o da annesinin katillerini bulup adalete teslim etmek. İsmini değişerek Dae Gu yapar. Bunun için de bir dedektiv olur. Dahası annesini Dedektiv Seo Pan Suk`un öldürdüğünü sanar ve dedektivliye onun yanında başlar. Bu işde ona aynı yerde bir şef olan Şef Kang yardım etmişdir. Aslında Şef Kangın kim olduğunu izleerken anlarsınız. Belli ki bunun altından daha çok iş çıkıcak.



Dedektiv Seo Pan Suk 11 yıl önce Masan okul hemşiresi cinayetinden sorumlu kişiydi (Ji Yong`un annesinin cinayeti) 11 yıl önce olaylar patladığında Dedektiv Seo henüz Takım lideri değildi. O gece onun hayatının en berbat gecesi olduğunu da söyleye biliriz. Çünki o gece o hem de çocuğunu kaybetmişdir ve ondan sonra eşinden boşanmışdır. 11 yıl sonra Ji Yong`u karşısında gördükde tanımasa da zamanla ondan şübhelener ve işin üstü açılır. Peki kendisini Ji Yong`a affetdire bilicekmidir acaba?? Dün izlediyim 16cı bölümde Şef Kang`ın neler yaptığını öğrenmişdi. acaba ne yapacak diye heyecanla bekliyorum.


Uh Soo Sun (Go Ah Raa) küçüklükde Dae Gu`la aynı lisede okuyan esas kızımızdır. Ve Dae Gi`dan iki yaç büyükdür. Sanırım 7 kere polis akademisine girmeye çalışmış ama bunu başaramamışdır. Dae Gu`nun da dediği gibi gerçekten kuş beyinli :D Bu arada karakterlerimiz özellikle de Soo Sun Masanda kaldığı için küçükken konuşma tarzında bir gariplik olduğunu sizde fark etmişsinizdir. Hele annesi amanın ne şirin biri o öyle konuşması da alem yani :D Dae Gu`la zamanla aralarında olan ortaklık arkadaşlığa arkadaşlıkdan da aşka dönüşür. Çok şirin bir kız bence.. Çok sevdim ben bu kızı. Bence Yoona kızkanır Seung Gi`ni :D 


Park Tae İl (Ah Jae Hyun) 4 çaylakdan biri. Kendisi aslında doktordur. Ailesinin zoruyla doktor olmuşdur. Ama sonra polis akademisine girmişdir.









Ji Gook (Park Jung Min) çaylakların içerisinde en komiğidir. Soo Sun`a aşıkdır. Tae Il`in en yakın arkadaşı..






















..::FİRST KİSS::..

Burda Soo Sun Dae Gu`nu tanımışdı. Yani Ji Yung olduğunu anlamışdı. Bağırıyorudu "Sen Ji Yongsun" diye. Ordan da Dedektiv  Seo geliyordu Dae Gu Soo Sun`u susturmak için öpdü :D Dedektiv Seo önünde bunları böyle görünce aşağıdaki gibi nasıl korkdu :D Tam komediydi o anı :D 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder