3 Temmuz 2014 Perşembe

Goong/Princess hours (Düşlerimin prensi)


Goong`u izlerken daha yeni yolun başındaydım. Bu köprünün üzerinden ne sular akdı.. Bir daha da zaten Goong tadında bir dizi bulamadım. Geçenlerde haber sitelerinin birinde okumuşdum. Ju Ji Hun Goong`daki oyunculuğunu beğenmiyormuş. Doğru, Ji Hun oppanın ilk dizisiydi ve ilk diziye baş rol oyunculuğuyla başladı. Ama buna rağmen çok ama çok güzel bir performans sergilediyini söyleye bilirim. Ayrıca bu dizi Yoon Eun Hye`nin izlediğim ilk dizisiydi. İlk dizisi olduğundan ilk bunu yazmak istedim. 



Adı: Goong, Princess hours, Düşlerimin prensi
Tür: Romantik komedi
Yıl: 2006
Bölüm: 24

Shin Chae Kyung ( Yoon Eun Hye) Veliaht Prens Shin`le aynı lisede okuyor. Shin ( Ju Ji Hun) aynı lisede okuyan ve bir balerin olan Hyorin`e aşıkdır ve ona evlenme teklif eder. Fakat Hyorin sarayın katı kurallarıyla baş edemeyeceğini ve balerin olmayı daha çok istediğini söyleyerek onu geri çevirir (aptal ya kız ondandır herhalde). Ve bir zamanlar büyükbabaalrının anlaşması yüzünden evlenmek zorunda kalırlar. İşde böyle başlar aşk hikayeleri.




Prens Shin soğuk bir tipdir. Herkesle öyle kolay temasa geçmez. Gülmeyi pek de beceremez. Sonuç olarak adamın buz dolabından farkı yok. Ama çok yakışıklı. Adam buz dolabı gibi olsa da kalbinin derinliklerinde bir sıcaklık var elbet. Sadece kalbini ele geçirmek gerek. Chae Kyung bunu başarır. 



Chae Kyunk çok sıcak, etrafa pozitiv enerji yayan bir kızdır. Tüm problemlere gülümüsemesiyle karşı gelir. Böylelikle de prensin kalbini çalar.


Kraliyet ailesi


En sevdiyim






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder