29 Mart 2014 Cumartesi

Iss pyaar ko kya naam doon?

ISS PYAAR KO KYA NAAM DOON?
Bu aşka ne isim vermeli?

398 bölümlük mükemmel ötesi hayran kalınası bir dizi.. İzlemeye başladığımdan kendimi durduramadım ve bir haftada tüm bölümlerini bitirdim.. 
Arnav & Khushi'nin hikayesini dinlemeye hazır mısınız?
Locknow'da kötü bir tanışmanın ardından Arnav kızın hayatını kabusa çevirdi ve o şehirde
yaşayamaz hale getirdi. Khushi ve ablası teyzesinin yanına yerleşti ve doğal olarak iş bulması gerekti. Kader oyunu ki Arnav Singh Raizada'nın şirketinden işe alındı. Sonrasında ise ASR kızın hayatını daha da çekilmez yaptı. Kızın neredeyse ölümüne bile sebep oluyor. Artık dayanamayıp işten ayrıldı.
ASR'ın ablası Anjali tarafından gelin adaylarına işgüç öğretmesi istendi. Bunu yapacağını ancak ASR'la asla karşılaşmamalarını garanti etmelerini istedi. Ama bu tabi ki mümkün olmadı. Birbirlerinden nefret ediyorlardı ama aralarında ismi konulmamış bir çekim vardı. Bu sırada Khushi'nin başında Shyam diye bir bela vardı. Kızla nişanlanmak isteyen alt komlu. Sırf bu yüzden kızın babasına bile zarar verebilecek kadar gözü dönmüş birisi.. Aynı zamanda bekar olduğunu söylemesine rağmen ASR'nin kız kardeşi Anjali'nin eşiydi..
Bir süre sonra tüm gerçekler açığa çıktı, nişan atıldı ama bir sorun vardı ASR'nın kuzeni ile Khushi'ni ablası evlenmek üzereydi. Eğer durum açığa çıkarsa evlilik bozulacaktı. Ayrıca kocasını deliler gibi seven Anjali bu durumu kaldıramazdı. Arası ASR ile iyi giden Khushi bu durumu saklamaya karar verdi. 
Khushi'yi sevdiğinin farkına varan ASR'da kendi nişanını bozdu. Ama kuzeninin düğününden bir gün önce Shyam ile Khushi'nin kavgasına şahit oldu. Khushi; Anjali'den boşan diyordu. Bunun duyan ASR, Khushi ile zorla evlendi ve 6 ay sonra boşanma şartı koydu. Neden böyle bir surumla karşı karşıya kaldığını Khushi bir türlü anlayamıyordu. Düne kadar üzerine titreyen adam düşman kesilmişti. 
Shyam ise Khushi'yi elde etmek için Anjali'yi öldürme planları yapıyordu.Bunda başarılı olamayınca ASR'nın tüm mal varlığının sahibi olmak için ASR'a bazı belgeleri fark ettirmeden imzalattı ve kaçırdı.. 
Arnav, Khushi'nin suçsuz olduğunu anladı ama geç kalmıştı. Shyam'ın elinden kurtulduğunda ise ev tam kaosa düştü. Ablası hamileydi ve kocasının yaptıklarını kabul edemiyor, Khushi'den nefret ediyordu..Arnav tam çıkmazdaydı. Bir süre sonra evliliklerinin 6.ayı dolacak ve anlaşma sona erecekti. Khushi'nin bu dönemde kalbini geri kazanması gerekiyordu.

Kalbini kazandığında ise büyük gerçekle karşı karşıya kaldı. Khushi'nin teyzesinin ASR'nın anne ve babasının ölümü ile bağlantısı ortaya çıktı.. Şimdi Arnav ne yapacaktı. Henüz kavuştuğu aşkından vaz mı geçecekti? Yoksa ailesi ile çıkmazda mı kalacaktı?.. 
Bir sürü olay oldu bunlardan  bahsedip heyecanınızı kaçırmak istemiyorum..
Kesinlikle izleyin..Bölüm sayısı gözünüzü korkutmasın 20-25 dakikalık bölümlerden oluşuyor ve inanılmaz sürükleyici bir seri.. Aşkları sizi ele geçirecek (Garanti ediyorum) İzlemeyi düşünenlere İYİ SEYİRLER...

Pişman olmayacaksınız ;) ;)

7 yorum:

  1. Ben hint filmlerini ve dizilerini ayrı bir severim bu da gerçekten Çok güzel teşekkür ederim mutlaka izliyicem. Nerden izliye bilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dailymontion da bütün bölümler var.
      Ve cidden mükemmel bi dizi
      her ne ka Kore dizilerini aldatmış gibi olsamda pişman değilim
      Yine olsa yine yaparım :)

      Sil
    2. Ben dailymontiondan bütün bölümlerini bulamadım
      aslında tek bütün bölümlerini bitirdim
      fakat kız kardeşimle tekrar başladım ama şansa bak ki bölümleri olmuyor 😦😦😦

      Sil
    3. dailymotiondan başka bollywoodfanatikleri.com izleye bilirsiniz

      Sil
  2. İzliyordum hatta bitirdim bile :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yayın olmuş

    YanıtlaSil
  4. Hâlâ etkisindeyim
    hele arnav jiiim
    ooyyyşşşş

    YanıtlaSil