11 Temmuz 2014 Cuma

The princess man-Romeo ve Juliet aşkı...



Adı: The princess man (Prensesin tutkusu)
Bölüm: 24
Yıl: 2011
Tür: Tarihi, romantik,dram
NOT: Tr dublaj var. Dizi mesaj tv ve Meltem tv de türkçe yayınlanmışdı.

FRAGMAN:




En sevdiyim tarihi diziler listesinde 2ci sırada durur. Baş rollerini Park Shi Ho ve Moon Chae Won'un oynadığı dizide kavuşulamayan aşklardan bahs ediliyor. 


Park Shi Ho-Kim Seung Yo


Moon Chae Won-Lee Se Ryung


Hong Soo Hyun-Princess Kyung Hee


Derslerden sıkılmış Prenses Kyung Hee derslere girmemeye karar verir ve yerine amcasının kızı Se Ryung`u yerine geçirir. 


Hiç bir profesör prensesin derslerine girmek istemez. Sonunda çaylak pro.Kim Seung Yo derslere girmeyi üzerine götürür.





Sonralar defalarca karşılaşmış ikili bir birlerine aşık olurlar. Seung Yo Se Ryung`un prenses olmadığını öğrenir bu seferde onun saray nedimesi olduğunu sanar. 











 Herşey çok güzel ilerliyordur ta ki Se Ryung`un babası tahtı ele geçirmek için karşısına çıkan engelleri temizleyene kadar. İlk kurbanlarıysa Seung Yo`nun babası ve abisidir.

Lee Soon-Kim jeong Soo (Seung Yo`nun babası)


Seung Yo idama mahkum edilir. Se Ryung onun için canını ortaya koyar ve Seung Yo sürgüne gönderilir ama burda da suikasta uğrar. Birkaç arkadaşıyla kurtulur. Artık eski Seung Yo`nun yerini soğuk, öfke dolu yeni Seung Yo almışdır. Düğün gününde Se Ryung`u kaçırır.


Se Ryung da Seung Yo`nun öldüğünü sanar ve babasının onun için seçdiyi kişiyle aynı anda Seung Yo`nun eski ve en yakın arkadaşı olan Shin Myeonla evlenmeyi kabul eder.

Lee Min Woo-Jung Jong


Seung Yo`nun çok eski ve en iyi arkadaşı. Shin Myeon ona ihanet etse de Jong hiç bir zaman Seung Yo`ya ihanet etmez. Ve kendisi Prenses Kyung Hee`le evlidir.

Song jong ho-Shin Myeon


Seung Yo`nun arkadaşı. Ona ihanet eder. Se Ryungu seviyordur ve onunla evlenmek üzeredir.

Kim Yeong Cheol-Prince Soo Yang


Seung yo Se Ryung`u kullanarak kendisi nasıl babasının ölümünde yem olarak kullanıldıysa onu da öyle Soo yangın ölümünde yem olarak kullanacakdı. Soo Yang tuzak kurar. Görüşme yerine askerleriyle birlikde gelir ve Shin Myeona Seung yonu vurması için talimat verir. Shin Myeon oku atar veeee Se Ryung okun karşısına geçer. Allahım ağlamışdım sahnede yaa.. En sevdiyim sahnesiydi.










Se Ryung babasının kötülüklerini önlemek için çok uğraşır fakat başaramaz. En sonunda da prenseslik unvanından vaz geçer. Kim Seung Yo`la barışırlar. Çocukları olur. Finalde bir ara Seung yo`nun öldüğünü sanmışdım ama çok şükür ölmemiş. Güzel bir finaldi. Ve çok çok çok güzel bir dizi. İzlemenizi tavsiye ederim. Hoşçakalın..


































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder