20 Temmuz 2014 Pazar

The master`s sun


Merhaba! :) Bu gün The master`s sun`ı paylaşmak istedim. The master`s sun korku türlü bir dizidir fakat o kadarda korkunc bir dizi değil. Bence 2013`e damgasını vurmuş bir dizi ve hatta The heirs`den bile iyi.


 Joo Jong Woo (So Ji Sub)


 Hırslı, akıllı bir iş adamıdır. Kingdom adlı şirketin başkanıdır. Yıllar önce kaçırılma olayında yaşadığı kazada sevdiyini kaybetmiş ondan sonra yüreyi taşlaşmışdır. Bu olaydan sonra okuma yeteneyini de kaybetmişdir. Hayatında en önem verdiyi şey paradır. Tae Gong Shil onun hayatına güneş gibi doğar ve karanlık hayatını aydınlatır. Bunun için ona "Güneş (Tae Yang)" der.

Kong Hyo Jin - Tae Gong Shil



Tae Gong Shil (Kong Hyo jin) yıllar önce kaza geçirmiş ve 3 yıl hastahanede yatmışdır. Uyadıkdan sonra hayaletleri göre bilme yeteneyi oluşmuşdur. Her ne kadar korkunc bir şey olsa da Gong Shil bunca yıl bununla korku içinde yaşamışdır.  Bir gece tesadüf sonucu Jong Woo`la  karşılaşır ve onun kendisi için özel biri olduğunu anlar. Şöyle ki, ona dokunduğu zaman hayaletlerin kaybolduğunu keşfeder. Onun yanında işe başlar ve zaman geçdikce birbirlerine aşık olur.

Seo İn Guk - Kang Woo


İşde bu dizide favori karakterlerimden bir tanesi! Şeker Kang :))) Şeker Kang Kingdomda çalışıyor. Ve Gong Shilii seviyor. Ama zaman geçdikce Tae Yi Ryung`u seviyor. Her şeyiyle bir tane :D

Kim Yo Ri - Tae Yi Ryung


Gong Shil`in okuldan arkadaşıdır. Gong Shil okul zamanlarında çok güzel ve ondan daha zeki olduğu için ona "Büyük Güneş" Yi Ryong`sa "Küçük Güneş" diyorlardı. Her zaman Gong Shili kıskandı ama hiç de kötü biri değildi. Şeker Kang`a aşıkdı. Ben kendisini çok sevdim çok şirin bir kız.


Her ne kadar bu çifti beyenmesem de So Ji Sub için izlenilir ve bir korecan  bu diziyi mutlaka izlemelidir diye düşünüyorum. İnanın çok şey kaybedersiniz. En azından bolca komedi var.


Bu çifteyse hayran oldum. Şeker Kang`ın Yi Ryong`u sevmesini isdemişdim ve çok şükür oldu da :)))









































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder