27 Haziran 2014 Cuma

Mohabbatein-Aşıklar...


Harika bir Yash Chopra yapımı olan bir film daha.. Mohabbatein.. Mohabbatein ayrı - ayrı insanların bitip tükenmeyen aşklarını anlatıyor. Gurukul katı sistemli bir okuldur. Burada sadece erkekler okur ve burada okuyanlar aşık olamazlar. Yıllar önce Gurukulda okuyan bir öğrenci Gurukulun sahibinin kızına aşık olmuşdur. Babası bunu öğrenir öğrenmez Raj`ı okuldan kovar.
Ondan ayrılmaya dayanamayan kızıysa intihar eder. O günden sonra kızın babası daha da katı biri olur. Yıllar sonra Raj yeniden Gurukula bir öğretmen olarak döner. Kimliğini saklayarak. Onun okula yeniden geliş sebebi buradaki sert havayı yumuşatıp, sevgi dolu bir kalp vermek herkese. Raj`ın okula geldiği yıl  dörd yeni öğrenci de okula katılır. Ve bu yeni dörd öğrenci Gurukulda en önemli kanunu bozarak aşık olurlar. Ne de olsa gönüı ferman dinlemez.. Dörd yeni öğrencinin aşklarını ve aşkın hiç bir zaman ölmüdiğini Raj`ın sayesinde öğrenicez bu filmde. Herkese tavsiye ederim. Şimdiden iyi seyirler..

FRAGMAN:


Aşıklar


Raj+Megha


Viky+İshika


Sameer+Sanjana

ve favori çiftim Karan+Kiran






en sevdiyim şarkıları







3 yorum:

  1. bu filmi izledim coook romantik :(((

    YanıtlaSil
  2. Cok guzel bir filmdi.. Srk'nin oyunculuguna hayran kaldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok güzel özellikle de sonlara doğru davulla geliyor ya şarkı Zinda rehti han unki mohabbtein orası çok çok güzel :)))

      Sil