4 Ocak 2014 Cumartesi

Ilk tanisma - Askin Bedeli

     



 Merhaba arkadaslar... Ilk yazim olucak onun icin insallah begenirsiniz.. Blogda hersey bulunucak mesela hayat tarzi, moda, guzellik, yiyicek, dizi, klip, oyuncular, sarkicilar, ask ve saire ve saire... Gonlumden gecen her seyi yazicam bu bloga.. Ilk yazim Star tv'nin cok guzel  dizisi ASKIN BEDELI olucak... Son aylarimin vazgecilmez dizisi Askin Bedeli ile karsinizdayim.. Iki ayni yuz yalniz iki ayri ruh.. Sedef ve Selen.  Bas rollarini Zeynep Aydemirin, Deniz Bolisikin ve Arda Ozirinin paylasacagi dizi hafta ici her gun Star Tv'de yayinlaniyor.






     Annesi iki ikiz kiz cocugu dunyaya getirir. Babasi Seleni annesinden alir ve ona kizinin Öldugunu soyler..Sedef annesinde kalir. Annesi cok zor gunler gecirerek Sedef cok iyi kalpli, namuslu bir genc kiz gibi boyutur. Sedef annesini cok seviyor. Sedef evli bir gencdir. Bir tane dunyalar tatlisi oglu vardir. Ve canindan cok sevdigi esi - Poyrazi var. Sedefle Poyrazin aski olye boyle ask degil. Ikiside bir birlerini canlarindan cok seviyor. Sedef ailesile birlikde mutlu bir yasam surer.  O zamana kadar ki Haznedar ailesini - Poyrazin ailesini kendine maksad koymus Taner Seleni bulur ve onu intikam almak icin yonlendirir.  Selen ve Taner birlik olur Sedefi kacirirlar. Selen Sedefin yuzunu yakar. Sedefin yuzu taninmaz hale gelmisdir. Taner Sedefi bir ormana birakir. Onu doktor Alper bulur. 

     Alper karisini ve cocugunu bir kazada kaybetmisdir. Ve hala bu aciyla yasar. Alper Sedefi ameliyat eder ve  ona karisinin yuzunu verir. Sonra Sedef Zeynep ismi ile Haznedar ailesine oglunun bakicisi olarak girir. Zaman gecdikce ona asik olur. Zeynep ( Sedef ) sadece Poyrazi sever. Selen Sedefin yerine gecer. Zeynepin Haznedar ailesine girmesiyle isler karisir. Poyraz Zeynepe asik olur ve onlarin ilskileri baslar. Zeynep Poyrazdan hamile oldugunu ogrenir. Bu arada Selen Zeynepin Sedef oldugunu ogrenir. Tehditleriyle Zeynepin Poyraza hamile oldugunu soylemesini engeller.. Ve yine tehditleriyle Zeynepi Poyrazdan ayirir. Zeynep Poyrazi terk etmek mecburiyetinde kalir ve ona Alperi sevdigini soyler. Mumtaz Haznedar Zeynepin evlenmeden hamile oldugunu oyrendikde onun cocugun babasiyle evlenmesi gerekdigini aksi takdirde onun evinde kalamiyacagini soyler. Poyraz cocugun Alperden oldugunu sanir. Zeyneple Alper nisanlanir. Bundan sonra dizide neler olucak? Poyraz Zeynepin bebeginin ondan oldugunu ogrene bilicek mi ?







2 yorum:

  1. Allah dizimizin sonunu hayır etsin İnşallah!!! Amin!! Bu dizi için tek dileğim Poyrazın Zeynebi sona kadar sevmesidir...

    YanıtlaSil
  2. Harika bir dizi hic kacirmadan izliyorum.

    YanıtlaSil