7 Mart 2014 Cuma

Al Diablo Con Los Guapos (Zoraki ask)




Milagros Allison Lozz isminde bir kız ve diğer karakterlere karşı mücadele veren (düelloya giren) Alejandro Belmonte Eugenio Siller hakkındadır. Milagros, bir kız çocuğu olmasına karşın futbolu çok sever, ve büyüdüğü manastırda insanların ona Miligol ismini takmasına yetecek kadar iyi futbol oynar. 18 yaşındayken manastırdan ayrılır ve bir aile şirketinin başında olan bayan Regina Belmonte nin yanında iş bulur. Regina Belmonte Milagros a karşı hemen bir sempati duyar ancak ailenin geri kalan fertleri Milagros un kendine çok güvenen kişiliğine ve kötü huylarına katlanamazlar.

Constancio Belmonte’nin oğlu Alejandro Milagros’a ilgi duymaktadır. O’nun konuşma tarzı Alejandro’yu büyülemektedir. Ufak ufak, davalar ve münazaralar esnasında,

Milagrosun istememesine karşın ikili buluşmaya (çıkmaya) başlar. Milagros, Alejandro nun zamparalığı ile ünlü olduğunu bilmekte ve annesi gibi terkedeliceğine inanmaktadır. Kald ki Alejandro zaten nişanlıdır. 



Regina nın oğlu Constancio Belmonte ailesinden nefret etmekte ve bunu saklamaya bile gerek görmez. Özelliklede karısı Luciana dan, zira babasının O’nu Luciana ile evlenmeye zorlamış olması O’nu hayatının aşkı olan Rosario dan ayırmıştı. O sıralarda Ondan bir bebek bekliyordu, ancak ansızın hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu. Constancio bunu öğrendiğinde çocuğunun yerini bulamaya çalışmadı. Andrea ve Alejandro sorunlar yaşamaya başlar. Alejandro nun bilmediği şey Andrea nın onu sadece parası için , tanınmış biri olan Constancio nun oğlu olduğu için istediğidir. Andrea Constancio ya aşıktır ve onunla gizli bir ilişkisi vardır.




1 yorum: