26 Mart 2014 Çarşamba

Catch me

CATCH ME

İşinde başarılı bir polis memuru.. Daha doğrusu uzman bir dedektif. Elindeki verileri en iyi şekilde değerlendirip suçluyu doğru tahmin etmede üstüne adam tanınmıyor..Ama son davasında suçluyu yakalamada önüne bir engel çıkıyor. "O engel ne?" dediğinizi duyar gibiyim. Merak ettirmeden söyleyeyim. Eski sevgilisi...
Eski sevgilisi vur-kaç davasının baş zanlısı.. Ama uzun zamandır görmediği kızı görünce memurumuz afallıyor.
Kızda hasta olduğunu söyleyince çocuğun koruma güdüsü tavan yapıyor ve ilaç almaya gidiyorlar.
Sonra çocuğun evini su falan bastığını öğrenip oraya koşuyorlar. Biraz muhabbetten sonra kızı karakola götürmesi gerektiği aklına geliyor ama görmezden gelmeye karar veriyor.
Karakola gittiğinde ise kızın aslında azılı bir hırsız olduğu gerçeği ile karşılaşıyor ve daha önceden de sabıkası olduğunu öğreniyor. Ama ilk hırsızlığı tamamen çocuk için ;)
Sonrasında ise çalınan eşyaları yerine koyma çabası başlıyor. Kızı korumak adına kendide hırsızlığa yardım ediyor ve gülmekten yerlere yatacağınız anlar başlıyor.. Ateş sahnesi, kıza aşkını itiraf ettiği sahne ve kolyeyi geri iade etme sahneleri aklımda kalan en iyi sahneler ;) ;)

 İzlerken inanılmaz eğlendim.. Romantik komedi severlerin kesinlikle kaçırmaması gereken muhteşem bir yapım..

2 yorum:

  1. Güzel bir diziye benziyor listeme ekledim. Bu oyuncuyu Good Doctor`da görmüşdüm. Harika bir oyunculuk yapısı var. Yayın harika teşekkürler ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Guzel bir diziye benziyro izlemek lazim :)

    YanıtlaSil